Vimana Clone Michi Camber Directional Heren Snowboard Black 161
Vimana Clone Michi Camber Directional Heren Snowboard Black 161
Met de Clone van Vimana kun je met hoge snelheid van de berg af glijden. Het snowboard is uitgerust met de meest agressieve sidecut die tot nu toe is ontwikkeld door Vimana. De flex van het board is in perfectie uitgebalanceerd. Het board heeft een 1 inch setback hierdoor voelt hij perfect aan op de piste en daar buiten. Dankzij dit uitgedachte board kun je heerlijk en moeiteloos bochten draaien.
not rated 499,99 Meer info!
Vimana Continental Twin Camber Twin Snowboard BLACK 143
Vimana Continental Twin Camber Twin Snowboard BLACK 143
De Vimana Continental Twin Camber is een freestyle board. Voor iedereen die een kwaliteitsboard wil voor een normale prijs. Het board stuurt gemakkelijk en heeft goede kantengrip. De medium flex en twin vorm maken het board veelzijdig, speels en stabiel voor nauwkeurige prestaties. Daarnaast heeft het een tijdloos en strak design. De originele Vimana freestyle machine. Het board heeft een 2mm lift om drukpunten te verwijderen. Gemakkelijk te gebruiken en heeft een surfend gevoel. Met elke binding is dit board geweldig.
not rated 425,95 Meer info!
Vimana The Clone Snowboard
Vimana The Clone Snowboard
Met de Clone van Vimana kun je met hoge snelheid van de berg af glijden. Het snowboard is uitgerust met de meest agressieve sidecut die tot nu toe is ontwikkeld. De flex van het board is in perfectie uitgebalanceerd. Het board heeft een 1 inch setback hierdoor voelt hij perfect op de piste en daar buiten aan. Dankzij het uitgedachte board kun je heerlijk en moeiteloos bochten draaien.
not rated 499,00 Meer info!