Jones Frontier Verhuur Snowboard Heren Black 158W
Jones Frontier Verhuur Snowboard Heren Black 158W
Frontier Verhuur Snowboard Heren Black 158W. Bestel online of laat je adviseren in onze winkel in Haarlem. Deskundig advies en alleen de beste merken, zoals Jones. Start jouw avontuur bij Soellaart.
not rated 499,95 Meer info!
Jones Mountain Surfer Snowboard Black 152
Jones Mountain Surfer Snowboard Black 152
De Mountain Surfer is een next level powder board gebouwd om zonder bindingen over de aarde te surfen. Van heuvels in de achtertuin tot echte backcountry afdalingen, de Mountain Surfer biedt een heel nieuw perspectief op poeder rijden. Surf shaper Chris Christenson en Jeremy Jones hebben de complexe 3D-contouren van de Mountain Surfer ontworpen met dezelfde hydrodynamische principes die Chris gebruikt om surfboards te ontwerpen. De Mountain Surfer heeft een Spoon nose voor float, een 3D center hull voor verbeterde glide en 3D stepped edges voor precisie in de bochten. De Mountain Surfer heeft een gesinterde p-tex basis, ABS zijwanden en een houten kern, maar geen metalen randen of binding inserts. Om je vast te houden na een closeout barrel, bevat de Mountain Surfer een schuimrubberen dekpad en een oogbout. De Mountain Surfer is er in twee maten: 142cm & 152cm.
not rated 599,95 Meer info!
Jones Mountain Twin Snowboard Heren Black 165W
Jones Mountain Twin Snowboard Heren Black 165W
Mountain Twin Snowboard Heren Black 165W. Bestel online of laat je adviseren in onze winkel in Haarlem. Deskundig advies en alleen de beste merken, zoals Jones. Start jouw avontuur bij Soellaart.
not rated 579,95 Meer info!
Jones Prodigy Kinder Snowboard Black 125
Jones Prodigy Kinder Snowboard Black 125
De Prodigy is onze all-mountain directionele twin, gemaakt voor hardwerkende kinderen. De meeste kinderboards zijn gemaakt van eenvoudige materialen en ontworpen voor beginnende rijders. De Prodigy niet. De Prodigy heeft dezelfde hoogwaardige materialen en prestaties als de volwassen modellen van Jones en biedt snel lerende jonge rijders een solide basis om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. De 3D Contour Base 1.0 van de Prodigy zorgt voor een vloeiende 'no catch' bochtinitiatie, terwijl het CamRock profiel het board in elke sneeuwconditie laat zweven. De Prodigy is ook iets smaller dan de meeste andere kinderboards, zodat rijders met kleine voeten kunnen leren bochten te maken met het board op de rand.
not rated 299,95 Meer info!