K2 Cassette Snowboardbinding White L
K2 Cassette Snowboardbinding White L
Cassette Snowboardbinding White L. Bestel online of laat je adviseren in onze winkel in Haarlem. Deskundig advies en alleen de beste merken, zoals K2. Start jouw avontuur bij Soellaart.
not rated 184,95 Meer info!
K2 Clicker X Hb Snowboardbinding White M
K2 Clicker X Hb Snowboardbinding White M
Voor de snowboarder die weigert comfort en prestaties op te offeren voor gemak, biedt K2's Clicker™ X HB veilige teen- en hielbevestigingspunten voor een ultrasnelle edge-to-edge respons en natuurlijke laterale mobiliteit voor een vertrouwde flex en gevoel.We hebben een verkanting van 3° rechtstreeks in het chassis ingebouwd, zodat de knieën dichter bij elkaar komen te staan en de gebruiker in een natuurlijke rijpositie zit.Hierdoor voelen bochten natuurlijker aan, wordt voetpijn verlicht en wordt onnodige druk op de knieën en heupen weggenomen.Een verstelbare hielcup stelt rijders in staat hun houding perfect in te stellen en geeft een uitstekende plek om vast te houden tijdens het hiken naar de zachtste sneeuw.De highback heeft een tool-less forward lean aanpassing met twee vooraf ingestelde hoeken.De instellingen zijn 0° voor een traditioneel rechtop gevoel en 6° voor wie op zoek is naar extra hefboomwerking bij bochten op de hak.
not rated 254,95 Meer info!
K2 Program Snowboardbinding Heren White L
K2 Program Snowboardbinding Heren White L
Program Snowboardbinding Heren White L. Bestel online of laat je adviseren in onze winkel in Haarlem. Deskundig advies en alleen de beste merken, zoals K2. Start jouw avontuur bij Soellaart.
not rated 349,95 Meer info!
THE Boards Company The Alfa Snowboard White 157
THE Boards Company The Alfa Snowboard White 157
Dat gevoel dat de berg van jou is. Met THE Alfa krijg je dit gevoel automatisch. Het is een all-mountain hero, die tot alles in staat is en geschikt is voor ieder niveau. Verken het hele gebied zonder compromis. Maakt makkelijk bochten als je langzaam gaat, en voelt moeiteloos en blijft stabiel bij hoge snelheden, zelfs op ijzige hellingen. De Alfa is voor iedereen.
not rated 428,95 Meer info!