Capita Neo Slasher Snowboard Blue 164
Capita Neo Slasher Snowboard Blue 164
Neo Slasher Snowboard Blue 164. Bestel online of laat je adviseren in onze winkel in Haarlem. Deskundig advies en alleen de beste merken, zoals Capita. Start jouw avontuur bij Soellaart.
not rated 798,95 Meer info!
K2 Alchemist Heren Snowboard Blue 160
K2 Alchemist Heren Snowboard Blue 160
De North Star in het K2 Snowboard-snowboardaanbod en het uithangbord van de Landscape Collection, de Alchemist is een hard-opladend, directioneel freeride-board voor een ervaren rijder.De Alchemist is bedoeld om de gevorderde tot expert snowboarder te plezieren en zit boordevol functionele technologie.Dit snowboard beschikt over twee unieke technologieën uit het K2-kamp; de SpaceGlass™ tip insert en de gepatenteerde Spectral Braid.SpaceGlass™ is een voorgehard inzetstuk van glasvezel dat helpt om het gewicht te verminderen, klapperen te verminderen en de randdruk te verhogen.Spectrale vlecht is een technologie waarmee we de stijfheid van punt tot staart kunnen aanpassen, onafhankelijk van de torsiestijfheid.Dit stelt ons in staat om een ??torsiestijver snowboard te maken in de tip en tail om edge hold te bevorderen, terwijl het meer ontspannen tussen de voeten blijft om het starten van de bocht te vergemakkelijken.
not rated 699,95 Meer info!
K2 Cold Shoulder Snowboard Dames Blue 150
K2 Cold Shoulder Snowboard Dames Blue 150
Cold Shoulder Snowboard Dames Blue 150. Bestel online of laat je adviseren in onze winkel in Haarlem. Deskundig advies en alleen de beste merken, zoals K2. Start jouw avontuur bij Soellaart.
not rated 519,95 Meer info!